Mathijs1

Oogarts Mathijs

Eens per maand zal oogarts dr. Mathijs van de Put spreekuur houden in onze winkel. Voortaan is hij er op de eerste woensdag van de maand; op woensdag 4 augustus was hij er voor het eerst.

Mathijs neemt de tijd voor je: zijn consulten duren een stuk langer dan je gewend bent van het ziekenhuis. Dus heb je een vraag? Bel dan naar 013- 52 848 99 om een afspraak te maken.

Met welke vragen kan ik terecht?

Je kunt met alle vragen over je ogen bij ons terecht. Wij zullen bepalen wie de vraag het beste kan beantwoorden: een opticien, een optometrist of een oogarts. Allemaal zijn ze bij ons aanwezig, dus je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Waarom doet Panis dit?

We willen onze klanten zoveel mogelijk gemak en service bieden. Daarom verkleinen we de stap tussen optiek en oogarts met dit unieke concept. Door alles onder één dak aan te bieden, hoeft de klant niet van het ene naar het andere adres. Bovendien worden de lijntjes kort gehouden, dat is wel zo efficiënt. Ook geeft de oogarts onze klanten meer aandacht dan in het ziekenhuis. Zij kunnen nu voor alles bij ons terecht; op een vertrouwd adres dus. En zonder lange wachttijd. Meer gemak kunnen we niet bieden!

Wat gaat Mathijs doen?

Je kunt bij Mathijs terecht voor diagnose en consult. Hij gaat zich vooral bezighouden met de vragen over staar, glaucoom, maculadegeneratie en droge ogen. Maar ook complexere oogproblemen. Ook voert hij operaties uit, wanneer dat nodig is. Dat laatste doet hij niet in onze winkel, maar wel in Oisterwijk. Voor de voorbereidende gesprekken voor een operatie, kun je gewoon terecht bij ons in de winkel. Wel zo gemakkelijk!

Concreet gezegd gaat Mathijs zich bezighouden met onderzoek, begeleiding en behandeling van de volgende klachten en aandoeningen:

  • Slechter zien door staar en het ondergaan van een staaroperatie (cataract);
  • Slechter of vervormd zien door aandoeningen van het netvlies; het uitvoeren van ooginjecties en laserbehandeling (Macula Degeneratie, droge of natte, trombose of diabetes);
  • Klachten van droge of natte ogen;
  • Aandoeningen van de oogdruk (Glaucoom); het uitvoeren van laserbehandelingen ter verlichting van de oogdruk.

Hoe werkt het?

Wanneer je last hebt van je ogen (of een vraag over je ogen), maak je een afspraak met één van onze opticiens voor een regulier oogonderzoek. Wanneer dit nodig is, zal één van onze optometristen je ogen verder onderzoeken. Na dit ‘vooronderzoek’ door de optometrist, kun je worden doorverwezen naar de oogarts. Dit zijn dus drie afspraken. Wil je direct een afspraak met de oogarts? Dan zal de optometrist altijd eerst het vooronderzoek moeten doen.

Afspraak maken

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 013- 52 848 99.⁠ We helpen je graag zo snel mogelijk af van pijn en onzekerheid!