Influ EYEZEN 07

Eyezen: Eyes will not tire

We gebruiken onze smartphones, tablets, computerschermen en TV’s steeds vaker. Op het werk, maar zeker ook om te ontspannen. Dit veelvuldige gebruik kan een keerzijde hebben: ‘digitale’ oogklachten.

Heb je wel eens last van vermoeide ogen? Of misschien hoofdpijn, droge ogen of nek- en schouderklachten? In veel gevallen is dit op te lossen door met Eyezen™ brillenglazen van Essilor, speciaal voor mensen met een digitale levensstijl.

Waarom Eyezen?

Of je nou zoekt naar een computerbril, een multimediabril, een dagelijkse bril of … Essilor Eyezen combineert de beste technologieën voor een ontspannen zicht gedurende je dag.

  • De Eyezen Focus-technologie biedt je ogen extra ondersteuning tijdens het gebruik van je smartphone, zorgt voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomt vermoeide ogen.
  • Alle heldere Eyezen brillenglazen zijn voorzien van Eye Protect System™; de eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht. Goed voor je ogen dus en een prachtig helder brillenglas!

Ook voor niet-brildragers

Ook als je geen bril nodig hebt maar wel veel naar beeldschermen kijkt, is een computerbril een goede optie. Eyezen doet namelijk meer dan alleen zicht corrigeren.

Waarom een beeldschermbril?

Als je lang naar een scherm kijkt, kun je last krijgen van tranende of jeukende ogen, of van pijn in je (voor)hoofd. Maar ook nek- en schouderklachten worden vaak veroorzaakt door de verkeerde zithouding die nodig is om scherp te stellen. Ook een slechte nachtrust kan veroorzaakt worden door langdurig kijken naar een scherm.

Bescherming en ontspanning

Eyezen brillenglazen zorgen ervoor dat het je ogen minder moeite kost om scherp te stellen. Hierdoor heb je minder kans op oog- en lichaamsklachten, ervaar je verbeterde leesbaarheid van kleine leestekens en heb je een natuurlijke houding bij het gebruik van je smartphone.

In combinatie met de Crizal Prevencia coating heb je daarnaast minder last van schitteringen en is het contrast beter. Ook wordt het schadelijke blauwe licht dat beeldschermen uit kunnen stralen selectief gefilterd, waardoor voortijdige veroudering van de ogen wordt voorkomen.


Wil je dat jouw ogen ook meer ‘zen’ worden? Bel even naar 013 - 52 848 99 of kom langs.