AVA oogmeting

Haarscherp meten met nieuwe methode

De sterkte van jouw brillenglazen werd altijd gemeten in kwarten: -2,25 bijvoorbeeld. Het gaat hier om de afwijking van jouw zicht. En dus om hoe scherp je ziet. Waarom wordt dat dan niet nauwkeuriger gemeten? Als jouw afwijking -2,17 is, wil je toch glazen in -2,17?

Dat vinden wij dus ook! En daarom meten wij voortaan op een honderdste nauwkeurig met de Vision-R 800 Phoropter. Zeer nauwkeurige refractie op 0.01 dioptrie, noemen ze dat. Wij noemen het: super scherp zien. Omdat dat belangrijk is!

Wil jij ook scherper zien?

We meten je graag brillenglazen of lenzen aan waarmee jij het beste en meest comfortabele zicht ervaart. Daarom hebben we gekozen voor dit refractie apparaat, dat zeer innovatief is. Ben je benieuwd naar jouw precieze sterkte? En hoe scherp je daarmee kunt zien? Maak dan een afspraak voor een meting.Vision-R 800 phoropter

Uit onderzoek is gebleken dat 95% van de mensen behoefte heeft aan een preciezere oplossing dan de huidige stappen van 0.25 dioptrie. Na vijf jaar wetenschappelijk onderzoek heeft Essilor, leverancier van brillenglazen, een innovatief oogmeetproces ontwikkeld waarmee zeer nauwkeurig gemeten kan worden: AVA.

De huidige standaard correctiemethodieken, die al 100 jaar gebruikt worden en waar gemeten wordt met stappen van 0.25 dioptrie, kunnen resulteren in een visuele oplossing waarmee jij als brildrager niet 100% tevreden bent. Daarom hebben wij bij Panis ervoor gekozen te investeren in innovaties die resulteren in nog betere oogzorg en betere kijkoplossingen voor onze klanten.

Met AVA wordt de nieuwe precieze refractie geïntegreerd in de lenscalculatie om jou te kunnen voorzien van premium brillenglazen zoals Varilux Series en Eyezen. Bij Panis ben je verzekerd van kundig advies gecombineerd met de nieuwste innovatie op het gebied van oogmetingen en premium persoonlijke kijkoplossingen. Dat klinkt goed hè?

Maak een afspraak